Despre Noi

Only For You este un brand cu traditie pe piata romaneasca, a carui poveste a inceput in anul 1998, odata cu deschiderea primului magazin in Bucuresti.

Tinutele Only For You se remarca prin eleganta si finite, atragand persoane emancipate, rafinate si dornice de schimbare, carora nu le este teama sa combine clasicul cu avangardismul in materie de articole vestimentare.

Oferim astfel toate ingredientele unui look mereu proaspat, elegant si sofisticat, respectand tendintele si cromatica ultimelor aspiratii ale modei.

Colectiile vestimentare sunt completate de toate elementele unui look perfect prin bijuterii, incaltaminte si posete, alcatuind o imagine a unui stil de viata sofisticat, de clasa si bun gust.

Orientati catre viitor si cu o puternica ancorare in realitatile cotidiene, suntem perfect constienti ca shoppingul online este pe gustul tuturor. Timpul din ce in ce mai limitat nu ne mai permite vizita in magazine, modelele sunt mai variate, iar preturile mai accesibile.

Tocmai de aceea am creat pentru Dumneavoastra noul magazin online www.onlyforyou.ro in care veti gasi colectiile si accesoriile preferate cat si tinute noi.

COS

X