Politica de Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform Legii nr. 677/2001 (actualizata la 22 Octombrie 2007) pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 (actualizata la 17 Octombrie 2015) privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC  OFY GRUP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Scopul colectării datelor este reclama, marketing si publicitate.

Furnizarea de date cu caracter personal nu este obligatorie, insa acestea sunt necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului online www.onlyforyou.ro. Refuzul Dumneavoastra determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a va anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului online www.onlyforyou.ro

Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

Orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate, in mod limitat, numai companiei de curierat prin intermediul careia se fac livrarile.

Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile si evenimentele Only For You prin intermediul magazinului online www.onlyforyou.ro va rugam sa va inscrieti la newsletterul nostru, specificand numele si adresa de mail. Daca doriti sa achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.onlyforyou.ro si doriti sa aveti un istoric al comenzilor de-a lungul timpului, va rugam sa completati datele cerute in formularul de inregistrare a unui cont personal (nume, prenume, adresa, localitate, adresa de mail, numar de telefon ).

Conform Legii nr. 677/2001 (actualizata la 22 Octombrie 2007), beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin mail la adresa de contact onlyforyouoffice@gmail.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele Dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

Dacă datele Dumneavoastra personale sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil

Daca v-ati inscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, in casuta de mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.onlyforyou.ro . Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul onlyforyou.ro va puteti dezabona oricand urmand linkul din footer-ul newsletterului primit prin email sau printr-o instiintare scrisa, pe mail, la adresa onlyforyouoffice@gmail.com, in care sa specificati solicitarea dezabonarii de la primirea de noutati pe cale scrisa.

COS

X