Termeni & Conditii

INTRODUCERE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.onlyforyou.ro , presupune acceptarea in totalitate si la fiecare accesare a magazinului online, a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste produse. Va rugam sa cititi cu atentie capitolul „Termeni si Conditii” pentru a fi informat asupra regulilor de functionare in momentul in care finalizati o comanda.

Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre vanzator, fara o notificare in prealabil a clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este recomandat sa le consulte la fiecare accesare a magazinului online www.onlyforyou.ro.

 

DEFINITII

Onlyforyou – este denumirea comerciala a S.C Ofy Grup cu sediul social in Municipiul Bucuresti,Sectorul 1, Strada Nicolae Caramfil, Nr. 87, Camera 2, Biroul 1, Etajul 3, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J40/2267/2006 si RO18375712.

Vanzator – Onlyforyou

Client – poate fi orice persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Onlyforyou(electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Onlyforyou si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont– sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Comanda  – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Produse – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Tranzactia – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs sau serviciu de catre Onlyforyou.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Comunicari comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile newsletter etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii.

News letter – Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

Dezabonare News  letter – Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.onlyforyou.ro.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

DREPT DE PROPRIETATE

Site-ul www.onlyforyou.ro este proprietatea SC OFY GRUP SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a continutului online (incluzand denumirea, structura site-ului, imaginile produselor, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date), fara acordul SC OFY GRUP SRL este interzisa si va fi pedepsita conform legii nr. 8/1996 actualizata in 2019 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

 

PRETURI SI PLATI

Toate preturile (inclusiv cele referitoare la transport) afisate pe magazinul online www.onlyforyou.ro sunt finale si includ TVA. Inainte de finalizarea comenzii clientul va fi informat cu exactitate asupra costului total al comenzii, incluzand si serviciile de transport.

Ocazional produsele prezentate pe magazinul online www.onlyforyou.ro vor beneficia de promotii si discount-uri. Acestea vor fi semnalizate in mod evident in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi si pe nota de plata.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare in prealabil a clientilor, fara insa a afecta comenzile deja confirmate.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

  • Livrare prin curierat rapid :
    – 19.90 lei – pentru comanda cu o valoare mai mica de 200 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier)
    – GRATUIT – pentru comanda cu o valoare mai mare de 200 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier)

Modalitati de plata:

1. In sistem ramburs – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca este cazul) in momentul livrarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.

2. Prin intermediul bancii – plata prin banca se face in avans. Fie faceti plata prin depunere de numerar la ghiseul bancii la care avem un cont deschis, fie prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca va vor fi furnizate in cazul alegerii acestei optiuni dar ele pot fi consultate si la rubrica noastra de Contact .

3. Plata Online prin card bancar.

 

COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/ Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii automata a Bunului/Serviciului.

Apasarea butonului “Finalizeaza comanda“, transmite comanda catre procesare si va fi confirmata prine-mail sau telefonic.

Comanda transmisa devine valabila din momentul confirmarii acesteia de catre noi.

Ne rezervam dreptul de a nu expedia comenzile in situatia in care, contactarea clientului pentru confirmare a esuat.

Produsele afisate pe magazinul online www.onlyforyou.ro sunt disponibile in stoc. In situatia in care produsul comandat s-a lichidat clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil (prin telefon sau e-mail). In functie de noile informatii furnizate, clientul poate anula comanda sau poate accepta prelungirea termenului de livrare.

 

LIVRARE

Magazinul online www.onlyforyou.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate printr-un serviciu de curierat rapid.

Termenul de livrare este cuprins intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Magazinul online www.onlyforyou.ro nu se face raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat si nici de eventualele daune produse coletului din cauza manevrarii necorespunzatoare. In cazul in care va confruntati cu cea de a doua situatie, livrarea unui colet afectat, va recomandam sa cereti si sa completati un formular de sesizare, pe loc si in prezenta agentului care a efectuat livrarea si sa il predati acestuia. Sesizarile ulterioare poarta riscul de a nu fi luate in considerare.

Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.

Comercializarea produselor din magazinul www.onlyforyou.rose face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

Ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica abunului.

Transportul pentru returul produselor este suportat integral de catre cumparator.

Produsele pot fi returnate atat in magazinul Onlyforyou, Winmarkt Mall, Str Republicii 17- 25, Ploiesti, cat si prin curier.

Pentru returnarea produselor ne puteti scrie pe adresa de mail onlyforyouoffice@gmail.com, sau ne puteti suna la numarul

0727.770.367

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete, miros sau rupturi.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original

Produsul trebuie sa contina eticheta cu sigiliul intact, fara a prezenta urme de deschidere a acestuia. Ruperea sigiliului de securitate atrage dupa sine scoaterea produselor din categoria celor returnabile.

Pentru produsele achizitionate din magazinul online www.onlyforyou.ro se ofera garantie comerciala timp de 30 de zile calendaristice de la receptionarea coletului. In cazul in care, in acest termen, produsele achizitionate sufera modificari calitative, in conditiile unei utilizari normale, vom schimba produsul respectiv, in limita stocului disponibil. In situatia in care produsul respectiv nu mai este disponibil in stoc atunci se va proceda la returnarea contravalorii platita de client.

Pentru a incepe procedura de garantie va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail onlyforyouoffice@gmail.com si sa ne oferiti toate detaliile necesare.

Pentru a beneficia de garantie produsul trebuie sa ajunga fizic la vanzator, livrarea fiind suportata de catre client. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza despagubirea clientului (prin inlocuirea sau platirea contravalorii produsului) in cazul in care se observa, in mod evident, ca deteriorarea produsului a fost cauzata de o utilizare precara si/sau incorecta.

 

DREPTUL LA RETRAGERE

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua incheierii contractului.

 

ALTE CLAUZE

Echipa Only For You depune un efort permanent in pastrarea acuratetii informatiilor din magazinul online www.onlyforyou.ro. Fotografiile au fost efectuate direct pe produse,  intr-un spatiu adecvat de catre o echipa de profesionisti ai domeniului. Rareori insa pot contine inadvertente precum: nuanta culorii produselor din imagini poate sa difere fata cea reala. Anumite specificatii sau preturi ale produselor pot contine erori de factura umana sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz in prealabil al clientilor, fara insa a afecta comenzile deja confirmate.

Vanzatorul nu se face raspunzator  pentru situatiile care pot surveni din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terte parti.

Pentru raportarea eventualelor probleme legate de incalcarea legislatiei IT&C Romania, va rugam sa ne contactati la adresa de mail onlyforyouoffice@gmail.com si vom proceda imediat la rezolvarea acestora.

COS

X